Φτιάξε τη δική σου ταινία-ΗΟΜΕ NEW HOME

 

Δωρεάν σεμινάρια παραγωγής Ντοκιμαντέρ
Δηλώστε συμμετοχή έως 9 Απριλίου 2019.

To Φεστιβάλ AegeanDocs και το StoryDoc οργανώνουν Σχολή παραγωγής ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με σεμινάρια – εργαστήρια. Τα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο 7 ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ AegeanDocs 1-6 Οκτωβρίου 2019. 


Το πρόγραμμα παραγωγής ντοκιμαντέρ θα διεξαχθεί στην Μυτιλήνη και απευθύνεται σε κάθε φίλο του ντοκιμαντέρ και του κινηματογράφου ανεξαρτήτως ηλικίας και εμπειρίας στο αντικείμενο. Στα σεμινάρια συμμετέχουν ισότιμα Έλληνες και μετανάστες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και παρέχεται κινηματογραφικός εξοπλισμός σε κάθε συμμετέχοντα. Τα σεμινάρια θα ολοκληρωθούν σε 3 σεμινάρια, τον Απρίλιο 12 & 13/4/2019, τον Μάιο & τον Ιούνιο.

Θέματα: Η προσφυγική κρίση

Αιτήσεις συμμετοχής: Οι αιτήσεις είναι ατομικές η και ομαδικές.
Υποβάλλονται έως 9/4/2019 με αποστολή email στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Στo email οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα και την ιδέα τους σε σύντομη περίληψη. Επιλογή. Όσοι έχουν αποστείλει email για την συμμετοχή τους θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email για την επιλογή στα σεμινάρια. Εmail επίσης θα λάβουν και όσοι δεν επιλεγούν.


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας - 2ο Γυμνάσιο (πρώην Παρθεναγωγείο) Πιττακού 44 - Μυτιλήνη
Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του 1 ου σεμιναρίου:  12/4/2019, ώρες 16.00 – 21.00 και 13/4/2019 10.30 – 20.00